Over ons

Hallo!

Wat ontzettend leuk dat je onze website bezoekt!

Even kort iets over ons… Wij zijn Rafael & Aimee, fotografen van Dreamy Pictures en verliefd! al 14 jaar (and counting).
Samen delen we de passie voor fotografie en genieten we er iedere keer weer van om een nieuwe fotoreportage te doen. Iedere foto sessie is anders, met andere mensen en specifieke wensen. Wij besteden daarom ook veel tijd aan de persoonlijke kant van fotografie en zullen altijd jullie wensen in de foto’s verwerken. Daarnaast zullen wij zelf ook met voldoende ideeën komen. We streven er altijd naar om jullie op je gemak te laten voelen.

over ons fotograaf limburg
over ons fotograaf limburg

Naast studio fotografie vinden wij het ook erg leuk om buiten op pad te gaan en fotoshoots te maken in de natuur. We fotograferen hierbij voornamelijk met natuurlijk licht en laten ons hierbij vooral inspireren door de omgeving. Ons doel is om spontane, unieke fotoreportages af te leveren, keer op keer. Onze stijl is het beste te omschrijven als: spontaan, vól romantiek, dromerig en sfeervol.  Dus geen nep-smiles en ongemakkelijke poses. Want dat is niet leuk voor jullie, maar komt ook zeker niet ten goede voor het eindresultaat.
We zijn gevestigd in Ulestraten, maar voor foto opdrachten of bruiloften reizen we graag heel Nederland, België en de grensgebieden van Duitsland door. Ook grijpen we elke gelegenheid aan om te reizen en de wereld te zien. Dus destination weddings zijn van harte welkom!
Duo bruidsfotografen
Dus kies je voor Dreamy Pictures dan kies je voor Bijzonder, Leuk & Origineel!
duo bruidsfotografen

Meer zien en lezen? Bekijk ons blog voor ons meest recente werk, of volg ons op Facebook voor updates over onze dagelijkse werkzaamheden en leuke winacties.
duo bruidsfotografen
Spreekt onze fotografie stijl je aan? Neem dan contact met ons op.

Duo bruidsfotografen

duo bruidsfotografen

Duo bruidsfotografen

duo bruidsfotografen